Hundens bästa vän är zoo.se

Söker du riktigt god och hälsosam mat till din fyrbente vän? Eller en riktigt skön bädd med höga kanter precis som din hund tycker om? Har du kanske en valp med speciella behov? Hundens bästa vän är utan tvekan zoo.se online eller Zoo-butikerna runt Stockholm som du kan besöka tillsammans med din hund.

Zoo.se – rolig butik med hög kvalitet

Det ska vara roligt att leta efter den extra läckra och hälsosamma hundmaten, eller att klämma på hundsängar för att känna hur mjuka eller fasta de är – och det är roligt på zoo.se eftersom sortimentet är så spännande och brett! På zoo.se finner du alla kända märken. Du kan hitta det bästa hundfodret för hundens alla åldrar. Ett välbalanserat foder är alltid viktigt och du kan dessutom få foderrådgivning av den kunniga personalen. Här finns över 25 års erfarenhet och på sajten kan du ta del av denna kunskap i form av tips och råd med färdig inköpslista för hunden.

Exklusiv matskål eller street style?

Vad passar med din hund? Matskålen och platsen runt hundens måltid ska vara en lugn och bekväm plats så att din hund tycker om den och vill äta där. Hundmaten är utvecklad för olika stadier i livet, men hur aktiv och rörlig hunden är spelar också stor roll. En hund som hela tiden är aktiv förbrukar mer än en stillasittande hund.

Matbarerna är roliga att titta på, det finns många modeller i allt från stryktålig plast till keramik och nysilver. Det finns anti-slip-skålar som inte glider på golvet när hunden sätter nosen i den.

Fästingavvisare är ett bra skydd

När sommaren kommer börjar krypen att röra på sig. Framförallt fästingar kommer med de varma temperaturerna – och har du otur att bo i ett fästingområde blir med säkerhet din hund angripen. En fästingplockare är mycket viktig, och ännu viktigare kan en fästingavvisare vara. Det finns flera bra fästingavvisare på zoo.se. Man kan fästa dem i hundens halsband och den avger ultraljudspulser som inte kan uppfattas av människor, men krypen och fästingarna tycker att det är mycket obehagligt.

Kvalitetsprodukter på zoo.se

Behöver du ett bra tuggben till din vän? Det är ett utmärkt sätt att hålla tänderna friska, näst efter tandborstning förstås. Om du är ute på en träningsrunda kan det vara bra med ett gott hundgodis som motivation, men självklart ska du prova dig fram för att ta reda på vilket godis din hund föredrar. Det här är roliga avdelningar på zoo.se – här finns också massor av leksaker för både inomhus- och utomhusbruk. Du kan välja mellan olika former och varierande material.

Oavsett vad du söker så finns det på zoo.se, dessutom – en rolig butik!

Author

root@localhost.localhost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hundkoja och hundgård

april 24, 2022