Skaffa viktig djurförsäkring till hunden

När man skaffar sig en hund är det ytterst viktigt att ha en djurförsäkring om olyckan är framme, om hunden blir sjuk eller kanske måste opereras. Då kan det vara svårt att veta vilken djurförsäkring som passar bäst. Det bästa man då kan göra är att gå in på https://www.lassie.co/ och få den allra bästa djurförsäkringen till den fyrbenta vännen.

Bästa skyddet och tryggheten för hunden

När man ska köpa en hund måste man tänka på att det kan kosta en del och vara beredd på detta. Först kan det vara bra att ta reda på kostnad för att köpa en hund och sedan skaffa en bra djurförsäkring. När man går in på https://www.lassie.co/ kan man ta del av trygga avtal kring en djurförsäkring för sin hund, men även för andra djur som till exempel katter. Med https://www.lassie.co/ är tanken att man ska få snabb veterinärhjälp till sin hund eller katt för att husdjuret ska få den bästa vården. Det innebär tjänster med fria videosamtal med en veterinär, tjänster som täcker tandvård efter olycka, avancerad diagnostik med röntgen som MR eller CT, ordinerad fodervård, mediciner eller olika typer av självrisker. Med unika och heltäckande tjänster för hunden på https://www.lassie.co/, kan man även få hjälp och tillgång till insatser med rehabilitering efter en skada eller olycka som hunden eller katten råkat ut för.

Valbara försäkringar

På https://www.lassie.co/ har man skapat tre fördelaktiga former av försäkringar som mini, mellan eller stor. Väljer man en miniförsäkring innebär detta ett grundskydd till hunden där man får obegränsad tillgång till Firstvet som är en digital aktör av veterinärer. Försäkringen är valbar, samt att man får hunden försäkrad med upp till 30 000 kronor, samt täcker tandvård. En miniförsäkring täcker dock inte kostnader för rehabilitering, röntgen, kejsarsnitt, mediciner eller specialfoder. Föredrar man hellre en mediumförsäkring, betyder det att man som hund-, eller kattägare kan få ett kostnadsskydd med upp till 60 000 kronor kring medicin, operation, diagnostik, tänder och mycket mer. I en mediumförsäkring får man även där obegränsad tillgång till videosamtal med veterinär, samt täcker rehabiliteringskostnader med upp till 6000 kronor. Om man satsar på en stor försäkring till hunden täcker den omkostnader på hela 150 000 kronor kring till exempel kejsarsnitt, röntgen och medicin. En stor försäkring genom https://www.lassie.co/ täcker även rehabiliteringskostnader på upp till 12 000 kronor och specialfoder med 6000 kronor.

Väljer man som hundägare en försäkring via https://www.lassie.co/ har man gjort ett tryggt och klokt val för sin hund eller hundar. Fördelen med Lassie är att företaget också är återförsäkrade hos ett av de största försäkringsbolagen i världen. Därför kan man alltid vara trygg i alla lägen och kan förvänta sig den allra bästa servicen och tjänsterna. När man väljer en mini, medium eller stor försäkring hos https://www.lassie.co/, kan man också själv välja om man vill ha en livförsäkring på den befintliga försäkringen. En livförsäkring hos Lassie innebär att om hunden eller katten skulle gå bort av en skada eller sjukdom, kan man som ägare få en viss ersättning för detta. Med Lassie får man en tryggare tillvaro för den fyrbenta vännen i alla situationer.

Author

root@localhost.localhost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *